Cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii l-au depistat pe D. Ionel, de 32 de ani, din comuna Bîrsănești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 116 din localitatea Bîrsănești.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Onești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând să fie testat cu aparatul etilotest.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un cetățean de 38 de ani din comuna Berzunți a fost depistat, la data de 14.04.2013, în jurul orei 19:30, pe DC 155 în localitatea Helegiu, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Onești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de poliție rutieră a depistat la data de 15.04.2013, în jurul orei 02.43, pe raza localității Mărgineni pe B. Luminița, de 24 de ani, din municipiul Bacău, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că cea în cauză avea o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânăra a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.