22.3 C
Bacau

Cercetați pentru furt calificat

De stiut!

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști a fost identificat M. Vasile, de 22 ani, din com. Parava, care în data de 04.07.2013, în jurul orelor 12:30, sub pretextul ca lucreaza la câmp l-a urmărit pe D. Mircea și profitând de neatenția acestuia a sustras o cabalină de la atelajul hipo deținut de acesta.

M. Vasile, s-a deplasat la locuința lui A. Costel din comuna Horgești, unde i-a oferit acestuia cabalina spre vânzare contra sumei de 550 lei. La scurt timp de la încheierea tranzacției M. Vasile a fost identificat de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni.

În urma controlului asupra lui M. Vasile a fost găsită suma de 550 lei, ulterior acesta fiind condus de polițiști la locuința lui A. Costel unde a fost găsită cabalina aparținând lui D. Mircea.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale fata de M. Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevazută și pedepsită de art. 208, alin. 1, din Cod penal, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore.

- Advertisement -

Ultimele stiri