Cercetaţi şi reţinuţi de poliţişti pentru înşelăciune

La data de 15 octombrie a.c, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bacău au reţinut doi bărbaţi de 25, respectiv 35 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În perioada iunie-iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la două societăţi comerciale din municipiul Bacău, cu ocazia achiziţionării unor centrale termice, persoane necunoscute au indus în eroare angajaţii, aceştia schimbând etichetele bunurilor în cauză cu cele ale unor bunuri cu preţ mai mic.

Urmare a activităţilor specifice efectuate poliţiştii au reuşit identificarea a doi bărbaţi, unul de 25 ani, din judeţul Iaşi iar al doilea de 35 ani, din judeţul Botoşani, bănuiţi de comiterea faptelor, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Astfel, la data de 14 octombrie a.c., tânărul de 25 ani a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Nădlac, iar bărbatul de 35 ani a fost depistat pe raza judeţului Botoşani. Ambii suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.