duminică 8 septembrie 2024

.

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Articole de modă bărbătească...

În lumea modei bărbătești, există anumite articole de îmbrăcăminte și accesorii care au...

Despre șomajul tehnic pe...

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii sunt trimişi acasă deoarece unitatea nu...
AcasăCulinarCinci ani de...

Cinci ani de jurnal de bucătărie on-line

Sunt multe motive pentru care oamenii aleg să publice un jurnal online (web-log = blog). Nu sunt psiholog, psihiatru, nici măcar “social media expert” ca să le explic ori măcar să le enumăr pe toate. Fără pretenția de generalizare, sunt momente în viață când simți nevoia unor schimbări, mai mult sau mai puțin profunde. Unii încep să-și mute mobila prin casă, alții își schimbă locul de muncă, mașina, locuința sau chiar nevasta. Iar alții se apucă de ceva nou. Cum ar fi gătitul ori scrisul pe blog. Sau chiar amândouă.

Articolul complet “Cinci ani de jurnal de bucătărie on-line” poate fi citit integral aici..

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....