joi, noiembrie 30, 2023

Ce trebuie să știm despre un recuperator de căldură

Una dintre cele mai vizibile caracteristici ale...

Tot ceea ce trebuie să știi despre filtrul de particule

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un...

Ce lucruri ne sunt necesare pentru lucrul la birou

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri...

Cinci traficanti de droguri, arestati in Bacau. Jumatate de kg. de cannabis, confiscat

OrasulCinci traficanti de droguri, arestati in Bacau. Jumatate de kg. de cannabis, confiscat
- Advertisement -

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. În urma percheziţiilor efectuate în cauză au fost ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis.

La data de 19.10.2012, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial au destructurat un grup infracţional organizat ce avea ca preocupare infracţională distribuirea de droguri de risc, respectiv canabis, pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat din Bacău, în timp ce comercializa patru doze de cannabis.

Totodată, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa, fiind depistaţi alţi cinci membri ai grupării. De asemenea, au fost găsite aproximativ 500 de grame de cannabis şi 2.055 lei, 200 euro şi 167 dolari.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna iunie 2012, gruparea infracţională a distribuit pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa importante cantităţi de cannabis, care erau transportate în diferite modalităţi din Grecia.

Faţă de cinci persoane, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Tribunalul Bacău a dispus faţă de patru dintre acestea măsura arestării preventive pentru 29 de zile, iar faţă de o persoană minoră, pentru o perioadă de 20 de zile.

Faţă de alţi doi membri ai grupării s-a dispus măsura interzicerii de a părăsi ţara pentru 30 de zile, respectiv cercetarea în stare de liberatate pentru trafic de droguri.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul D.O.S., B.C.C.O. Constanţa, B.C.C.O. Galaţi, I.P.J. Bacău şi Brigada Mobilă de Jandarmi Bacău.

Alte titluri