sâmbătă 20 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulCinci traficanti de...

Cinci traficanti de droguri, arestati in Bacau. Jumatate de kg. de cannabis, confiscat

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. În urma percheziţiilor efectuate în cauză au fost ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis.

La data de 19.10.2012, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial au destructurat un grup infracţional organizat ce avea ca preocupare infracţională distribuirea de droguri de risc, respectiv canabis, pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat din Bacău, în timp ce comercializa patru doze de cannabis.

Totodată, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa, fiind depistaţi alţi cinci membri ai grupării. De asemenea, au fost găsite aproximativ 500 de grame de cannabis şi 2.055 lei, 200 euro şi 167 dolari.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna iunie 2012, gruparea infracţională a distribuit pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa importante cantităţi de cannabis, care erau transportate în diferite modalităţi din Grecia.

Faţă de cinci persoane, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Tribunalul Bacău a dispus faţă de patru dintre acestea măsura arestării preventive pentru 29 de zile, iar faţă de o persoană minoră, pentru o perioadă de 20 de zile.

Faţă de alţi doi membri ai grupării s-a dispus măsura interzicerii de a părăsi ţara pentru 30 de zile, respectiv cercetarea în stare de liberatate pentru trafic de droguri.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul D.O.S., B.C.C.O. Constanţa, B.C.C.O. Galaţi, I.P.J. Bacău şi Brigada Mobilă de Jandarmi Bacău.

De citit!

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...