duminică 23 iunie 2024

.

Câteva trucuri pentru amenajarea...

În secolul al XIV-lea, clasele inferioare dormeau pe saltele umplute cu paie. În...

Erupția dentară: O etapă...

Erupția dentară este un proces inevitabil în dezvoltarea fiecărui bebeluș, marcând o etapă...

Ce trebuie să știm...

Pancreasul vă ajută să reglați modul în care corpul dumneavoastră procesează zahărul. De...

Cum poți preveni incontinența...

Dacă vă curge urină când tușiți, strănutați, râdeți, vă aplecați sau ridicați...
AcasăCulinarCiocanele de pui...

Ciocanele de pui in sos de bere bruna

Ingrediente: 6 ciocanele de pui, 1 cutie bere bruna, 2 feliute sunca afumata, Salvie, Condimente pui, Sare, Piper. Condimentati ciocanelele de pui cu Fuchs, sare, piper si salvie. Puneti-le intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline.

Adaugati berea. Apoi feliutele de sunca. Dati la cuptor la 200 grade Celsius 40 minute, pana scade berea. Serviti ciocanelele cu un piure de cartofi. continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...