.

Bazele igienei orale: pașii...

O igienă orală corespunzătoare reprezintă fundamentul unui zâmbet sănătos și al unei respirații...

Cum ne păstrăm sănătatea...

Menținerea sănătății dentare nu este doar o chestiune estetică, ci și una esențială...

Cine-ar fi crezut? Aerul...

Într-o lume în care frigiderele ne anunță când expiră laptele și aspiratoarele se...

Curajul de a ne...

Ce legătură ar putea exista între Robert Kiyosaki, cunoscut pentru cărțile sale despre...
AcasăCulinarCiocanele de pui...

Ciocanele de pui in sos de bere bruna

Ingrediente: 6 ciocanele de pui, 1 cutie bere bruna, 2 feliute sunca afumata, Salvie, Condimente pui, Sare, Piper. Condimentati ciocanelele de pui cu Fuchs, sare, piper si salvie. Puneti-le intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline.

Adaugati berea. Apoi feliutele de sunca. Dati la cuptor la 200 grade Celsius 40 minute, pana scade berea. Serviti ciocanelele cu un piure de cartofi. continuare