-2.8 C
Bacău
miercuri, februarie 8, 2023

Top 10 mituri de nutriție în sport

Acest articol se ocupă de topul celor...

Ce trebuie să știți despre plantele de apartament

Am crescut într-un apartament plin cu plante....

Ce trebuie să știți când alegeți un lănțișor de aur

Alegerea unei bijuterii nu este un lucru...

Ciocanele de pui in sos de bere bruna

CulinarCiocanele de pui in sos de bere bruna

Ingrediente: 6 ciocanele de pui, 1 cutie bere bruna, 2 feliute sunca afumata, Salvie, Condimente pui, Sare, Piper. Condimentati ciocanelele de pui cu Fuchs, sare, piper si salvie. Puneti-le intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline.

Adaugati berea. Apoi feliutele de sunca. Dati la cuptor la 200 grade Celsius 40 minute, pana scade berea. Serviti ciocanelele cu un piure de cartofi. continuare

Alte titluri

Cele mai citite