duminică 19 ianuarie 2025

.

Cum să câștigi o...

Ratele dobânzilor sunt aproape minime istorice, ceea ce reprezintă o provocare pentru oricine...

Cât de reală este...

Presa din toată lumea scrie despre problema grâului ucrainean, pe care țara spune...

Două laturi ale eleganței...

În lumea parfumeriei de lux, două nume ies în evidență datorită creațiilor lor...

BMW M5 : Căteva...

BMW M5 este o mașină extrem de interesantă pentru iubitorii de performanță și...
AcasăCulinarCiocanele de pui...

Ciocanele de pui in sos de bere bruna

Ingrediente: 6 ciocanele de pui, 1 cutie bere bruna, 2 feliute sunca afumata, Salvie, Condimente pui, Sare, Piper. Condimentati ciocanelele de pui cu Fuchs, sare, piper si salvie. Puneti-le intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline.

Adaugati berea. Apoi feliutele de sunca. Dati la cuptor la 200 grade Celsius 40 minute, pana scade berea. Serviti ciocanelele cu un piure de cartofi. continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...