City Break și Cuisine Internationale la Poiana Teiului (III) – Dovlecei umpluți

_100 copy
Anul trecut, programul încărcat (atât al gazdelor, cât și al nostru, al oaspeților) nu ne-a permis să executăm un City Break în mirificul peisaj din Poiana-Teiului, la coada lacului Bicaz, așa cum am făcut-o în 2015 (vezi relatările evenimentului din 2015 aici și aici). Între timp, în Poiană, familia a mai crescut, casa s-a extins (pe verticală), iar meniul s-a diversificat. Din Bacău am plecat spre destinația finală bine aprovizionați pentru un meniu mediteranean, pregătit în aer liber. Vremea n-a ținut cu noi, astfel încât am fost nevoiți să ne adaptăm condițiilor oferite de Cel de Sus. Pe lângă dorada pe grătar (făcută în garaj, pe ploaie), a trebuit ca restul preparatelor să fie realizate în casă, la butelie/în cuptorul electric. După ce am tăiat de pe listă un risotto cu carne din cârnați și niște paste cu fructe de mare, ne-am oprit la o mâncare afiliată bucătăriei balcanice, și anume, dovlecei umpluți.

_101

_112

Continuarea, aici.