sâmbătă, septembrie 30, 2023

Câteva lucruri de făcut înainte de a începe fertilizarea in vitro

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există...

Ce lucruri ne sunt necesare pentru lucrul la birou

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri...

Ce trebuie să știm despre pancreatită

Pancreasul vă ajută să reglați modul în...

City Break și Cuisine Internationale la Poiana Teiului (IV) – Burgeri

CulinarCity Break și Cuisine Internationale la Poiana Teiului (IV) – Burgeri
- Advertisement -

În cel mai recent city break la Poiana Teiului, multe ne-am propus (din punct de vedere culinar) și puține am făcut (după unele opinii), vremea capricioasă nepermițându-ne să ne desfășurăm în toată splendoarea grătarelor pregătite în aer liber.

_205
De la dovleceii umpluți după rețeta Claudiei au mai rămas cam 400 – 450 g de pulpă de vită tocată, din care am făcut 4 (patru) burgeri. Bănuiesc că toată lumea știe ce sunt ăia burgeri, dar, pentru a atinge limita celor 500 de cuvinte care reprezintă valoarea optimă a unui articol publicat pe blog, consemnez faptul că burgerul este un fel de chiftea mai mare. Burgerul tradițional se prepară din carne tocată de vită, mai mult sau mai puțin asezonată cu varii mirodenii. Se prăjește rapid pe plita bine încinsă și, tot tradițional, se servește între două jumătăți de chiflă împreună cu diverse sosuri și o sumedenie de alte ingrediente care nu pot fi enumerate în totalitate fără a plictisi iremediabil cititorul după trecerea în revistă a primelor douăzeci.

_208
Continuarea, aici.

Alte titluri