vineri 13 septembrie 2024

.

Mituri și legende în...

Există multe mituri și legende urbane despre inventatorii diferitelor tehnologii și dispozitive, iar...

Bijuterii pentru bărbați? Istoria...

Neanderthalienii au fost primii care s-au accesorizat. Istoricii cred că ar fi putut...

Cum să alegi între...

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și...

De ce nu se...

Mai cu seama în ultimii ani, dar și mai înainte, am auzit patroni...
AcasăCulinarCiuperci cu sos...

Ciuperci cu sos de brânză Gorgonzola

Înainte de a publica acest articol, am oscilat destul de mult între variantele de titlu “Ciuperci cu sos de brânză”, respectiv “Sos de brânză cu ciuperci”. Am optat pentru prima variantă întrucât a câștigat la 2 din 3 la concursul de dat cu banul (deși, statistic vorbind, șansele erau de 50-50). Oricum aș fi numit-o, combinația era câștigătoare din start. Mă explic mai jos de ce. Când pui brânzâ & ciuperci all together, nu se poate să nu reușești!
107
Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....