sâmbătă 7 septembrie 2024

.

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar podeaua din lemn contribuie la transformarea...

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...

O călătorie culinară și...

Toamna, acea perioadă magică a anului, în care natura se transformă în culori...
AcasăCulinarCiuperci cu sos...

Ciuperci cu sos de iaurt

Față de clasicele ciuperci cu maioneză, aceste ciuperci cu sos de iaurt sunt mult mai ușoare, cu mai puține grăsimi. Se recomandă și celor care sunt alergici la gălbenușul de ou. Se prepară rapid și nu necesită cine știe ce ingrediente sofisticate ori pipărate la preț. Cu puțină imaginație, poate fi și un preparat atractiv privirii, care poate sta la loc de cinste printre antreurile unei mese festive.

 
108
 
109
 

Rețeta integrală, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....