vineri 12 iulie 2024

.

Brânza de vaci: Un...

Brânza de vaci este unul dintre alimentele cele mai apreciate de-a lungul timpului...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...

Te dor călcâiele dimineața?...

Cei care cred că fasceita plantară este doar un cuvânt greu de pronunțat,...
AcasăCulinarCiuperci cu ţelină...

Ciuperci cu ţelină la wok

O ţelină mică, tăiată în cuburi; o jumătate de ardei gras mare, roşu, cărnos, tăiat în triunghiuri; o duzină de ciuperci champignon potrivite, sfertuite; câteva fire de ceapă verde tăiate în două; doi căţei de usturoi curăţaţi şi feliaţi; o lingură de ulei (nu mai mult); sare şi piper (cât doriţi – nu mai mult :) ); o mână de pătrunjel verde, tocat mijlociu.

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....