… Le puteți pune doar pe ele în farfurii, realizând astfel un multicolor fel principal de post sau vegetarian (funcție de religia căreia aparțineți), ori puteți să le scăpați pe lângă vreo bucată de proteină & grăsime de origine animală (a se citi carne de pasăre, porc, vită, iepure, chiar și pește – enumerarea nu este limitativă) gătită corespunzător. În acest caz se zice că ați realizat o garnitură sănătoasă care conține sub 125 kcal (522,5 kJ) per porție (caloriile din cele 2 linguri de ulei nu le-am pus la socoteală, că sunt aproape 250 în total și vă strică toată distracția). Asta dacă considerați că ați făcut 2 porții.
Garnitura asta sănătoasă am cuplat-o cu niște coaste de porc gata marinate ș-apoi la cuptor date și cu-n pahar de Cabernet Sauvignon de Pays d’Oc. Uite-așa, să moară caloriile de necaz!
Toată povestea o găsiți AICI.