Ciuperci umplute cu brânzeturi

Un aperitiv foarte uşor de preparat, gata în 20 de minute. Aveţi nevoie de câteva ciuperci Champignon, ceva mai măricele, cărora le îndepărtaţi cozile, le spălaţi şi le scurgeţi bine. Le puneţi într-o tavă antiaderentă unsă cu unt sau cu ulei de măsline, le asezonaţi cu sare şi piper, după care puneţi în fiecare pălărie câte o bucăţică de branză cu pastă moale (Camembers sau similar). Eu le-am pus nişte brânză franţuzească, originară din ţinutul muntos al Vosgilor, cu coajă portocalie. Presăraţi pe deasupra câteva frunzuliţe de oregano proaspăt (în lipsă puteţi pune şi oregano uscat – mai accesibil).

Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentRespira
Articolul următorAtitudine