.

Ce trebuie să știi...

Sarcina ectopică este o complicație a sarcinii în care embrionul se atașează în...

Eleganță și stil inconfundabil:...

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte; este o formă de exprimare a...

Ruptura musculară și Terapia...

În lumea sportului și a activităților fizice intense, leziunile musculare, în special ruptura...

Erupția dentară: O etapă...

Erupția dentară este un proces inevitabil în dezvoltarea fiecărui bebeluș, marcând o etapă...
AcasăCulinarCiuperci umplute cu...

Ciuperci umplute cu brânzeturi

Un aperitiv foarte uşor de preparat, gata în 20 de minute. Aveţi nevoie de câteva ciuperci Champignon, ceva mai măricele, cărora le îndepărtaţi cozile, le spălaţi şi le scurgeţi bine. Le puneţi într-o tavă antiaderentă unsă cu unt sau cu ulei de măsline, le asezonaţi cu sare şi piper, după care puneţi în fiecare pălărie câte o bucăţică de branză cu pastă moale (Camembers sau similar). Eu le-am pus nişte brânză franţuzească, originară din ţinutul muntos al Vosgilor, cu coajă portocalie. Presăraţi pe deasupra câteva frunzuliţe de oregano proaspăt (în lipsă puteţi pune şi oregano uscat – mai accesibil).

Continuare…