Povești despre ciuperci umplute mai găsiți aici pe blog. Făcute în cuptor, la tigaie, ori pe grătar sau pe tigaia-grill. De cele mai multe ori umplutura a fost pe bază de brânzeturi, cu sau fără adaosuri de ierburi. În cele mai multe cazuri am folosit ciuperci champignon (albe sau brune), dar și ciuperci Shiitake, sau mai americanizatele Portobello. De regulă ciuperci purtând un număr mare la pălărie, cât să încapă umplutură din belșug.
După ochiurile de prepeliță coapte în avocado, iată că a venit și rândul ochiurilor din ouă de prepeliță în ciuperci. Am ales ouăle de prepeliță din motive lesne de înțeles; trebuiau să încapă în pălăriile ciupercilor. Poate în SUA, unde toate sunt din gama XXL, aș fi încercat niște pălării de Portobello în care să fi pus ouă de găină. Probabil ar fi încăput, având în vedere diametrul respectivelor pălării de ciuperci.
Articolul integral, AICI.