.

Explorând beneficiile hranei umede...

Hrana umedă pentru câini și husky-ul siberian sunt subiecte de interes pentru toți...

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...

Ce alegem să îmbrăcăm?

E timpul să alegeți. Și este chiar recomandat să o faceți. E frig,...

Importanța scutului metalic pentru...

Scutul metalic pentru motor este un accesoriu esențial pentru protecția mașinii, în special...
AcasăCulinarCiuperci umplute cu...

Ciuperci umplute cu ouă de prepeliță

Povești despre ciuperci umplute mai găsiți aici pe blog. Făcute în cuptor, la tigaie, ori pe grătar sau pe tigaia-grill. De cele mai multe ori umplutura a fost pe bază de brânzeturi, cu sau fără adaosuri de ierburi. În cele mai multe cazuri am folosit ciuperci champignon (albe sau brune), dar și ciuperci Shiitake, sau mai americanizatele Portobello. De regulă ciuperci purtând un număr mare la pălărie, cât să încapă umplutură din belșug.

_115

După ochiurile de prepeliță coapte în avocado, iată că a venit și rândul ochiurilor din ouă de prepeliță în ciuperci. Am ales ouăle de prepeliță din motive lesne de înțeles; trebuiau să încapă în pălăriile ciupercilor. Poate în SUA, unde toate sunt din gama XXL, aș fi încercat niște pălării de Portobello în care să fi pus ouă de găină. Probabil ar fi încăput, având în vedere diametrul respectivelor pălării de ciuperci.

_202

Articolul integral, AICI.