.

Importanța aparatului de aer...

Aparatul de aer condiționat și filtrul HEPA au devenit două componente esențiale în...

Ce trebuie să știți...

Există gătitul la soba cu lemne, la mașina cu gaz metan, la reșoul...

Ponturi despre cum să...

Indiferent ce calități ai avea și ce realizări ai în portofoliu, interviul de...

Rolul vital al asigurărilor...

Într-o lume în continuă schimbare și adesea imprevizibilă, asigurările au evoluat dincolo de...
AcasăCulinarCiuperci umplute

Ciuperci umplute

100Vara se pot face rapid pe un grătar încins, iarna le puteți face pe plita de tuci din bucătăria de la țară sau în cuptorul aragazului de la bloc.

Astăzi rolul de umplutură l-a jucat niște brânză cu urme de trufe care se apropia vertiginos de data scrisă după “Best before:”. Tăiată în cuburi de 4 – 5 mm s-a integrat foarte bine – atât dimensional cât și cromatic – în calotele parțial coapte. Puteți asezona totul cu puțină sare afumată și niscaiva piper proaspăt râșnit. Ca să nu fie supărare eu râșnesc de-a valma boabe roșiinegrealbe și verzi, pe scurt mozaic.

Integral, aici.