Clinica Oftalmologică Gauss a deschis primul său sediu în Piatra Neamț

RZV_6378

Clinica Oftalmologică Gauss a inaugurat vineri, 4 decembrie, în Piatra Neamț prima clinică oftalmologică privată.

În cadrul clinicii se vor efectua operații de chirurgie a cataractei, chirurgie vitreo-retiniană, chirurgia strabismului, chirurgia glaucomului și investigații medicale de specialitate.

Pacienții clinicii vor avea acces la aparatură medicală de ultimă generație in domeniu, urmare a unei investiții financiare considerabile, ce permite tratarea afecțiunilor grave de tipul: cataractei, retinopatiei diabetice, glaucomului. Ca element de noutate, prin noile tehnologii pot fi tratate și cazuri foarte avansate de cataractă, în condiții de siguranță și cu riscuri minime, printr-o intervenție chirurgicală redusă ca timp (aproximativ 5 sau 7 minute) și prin microincizii de pînă la 1,2 mm. Operația are caracter invaziv minim la nivelul ochiului, pacientul putând pleca acasă după doar câteva ore.

RZV_6637

Echipa este formată din sase medici specialiști coordonată de Dr. Cristian Postolache, medic primar oftalmolog.

Clinica Oftalmologică Gauss vine astfel în întimpinarea pacienților din județ care nu mai sunt nevoiți să efectueze deplasarea la clinica din Bacău.

RZV_6877

Standardele de înaltă performanță la care se situează clinica sunt reflectate și în grija pentru confortul și experiența medicală oferite pacienților săi. Amenajarea spațiului este una inedită,într-un stil modern și vizionar, cu mobilier și finisaje deosebite.

Clinica Gauss din Piatra Neamt are sediul in B-dul Decebal, nr. 14, vis-à-vis de Hotel Central Plaza.