marți, decembrie 12, 2023

Trigliceridele: care e problema cu ele?

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul...

Ți-ai luat câine? Iată ceea ce trebuie să știi!

Sunteți pentru prima dată proprietarul unui câine?...

Comuna Dofteana – Percheziții la suspecți de furt

ActualitateComuna Dofteana - Percheziții la suspecți de furt
- Advertisement -

Polițiștii de investigații criminale din Onești, Tg. Ocna și politiști din comuna Dofteana au descins, la data de 02 aprilie, în baza autorizaţiilor de percheziție emise de Judecătoria Onești, la locuințele a două persoane din comuna Dofteana, suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de furt.

Astfel, la locuința lui G. Daniel, de 20 de ani, polițiștii au identificat 25 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de motorină, 91 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de gazolină şi trei casetofoane auto.

La locuinţa lui M. Ionuț, de 23 de ani, polițiștii au identificat 30 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de motorină şi 4 furtune din material plastic.

Din cercetări a rezultat că cei doi, în perioada 18-30 martie a.c., s-au deplasat în municipiul Onești și prin efracţie, au sustras diferite cantităţi de motorină din rezervoarele a două autotrenuri și din rezervoarele altor două autoturisme, precum și un radiocasetofon.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări față de cei doi suspecți sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Alte titluri