duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateComuna Dofteana -...

Comuna Dofteana – Percheziții la suspecți de furt

Polițiștii de investigații criminale din Onești, Tg. Ocna și politiști din comuna Dofteana au descins, la data de 02 aprilie, în baza autorizaţiilor de percheziție emise de Judecătoria Onești, la locuințele a două persoane din comuna Dofteana, suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de furt.

Astfel, la locuința lui G. Daniel, de 20 de ani, polițiștii au identificat 25 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de motorină, 91 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de gazolină şi trei casetofoane auto.

La locuinţa lui M. Ionuț, de 23 de ani, polițiștii au identificat 30 litri produs petrolier cu miros şi aspect specific de motorină şi 4 furtune din material plastic.

Din cercetări a rezultat că cei doi, în perioada 18-30 martie a.c., s-au deplasat în municipiul Onești și prin efracţie, au sustras diferite cantităţi de motorină din rezervoarele a două autotrenuri și din rezervoarele altor două autoturisme, precum și un radiocasetofon.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări față de cei doi suspecți sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...