Concert Loredana in Bacau: 4 aprilie, ora 20.00

Loredana va porni in martie in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”.

“Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu fanii mei. Voi canta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste’, dar si de pe toate celelalte albume ale mele de pana acum. Va fi o calatorie magica si o experienta irepetabila pentru toti cei prezenti! Va astept ca si cand…”, a spus cantareata.

Playlist-ul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat impreuna cu MediaPro Music.

Din playlistul concertelor nu va lipsi piesa “APA” (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei saptamani la rand, in topurile de specialitate.

Colaborarea dintre Loredana si Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, “APA” fiind difuzata in heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflandu-se acum printre piesele preferate ale romanilor.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului de Vara si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie este de 100, 80 si 60 de lei.