Concert ,,PROCONSUL” la Hotelul ,,PERLA” din Slănic-Moldova

Trupa ,,Proconsul” își continuă turneul aniversar ,,20 de ani de balade pentru tine” și poposește astăzi la Slănic-Moldova.
,,PROCONSUL a fost, este și bag seama vor rămâne o formație surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ,,alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, așa cum uită prima zăpadă și ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc?

La această întrebare încearcă un răspuns, ei, PROCONSUL: vineri, 22.03.2019, ora 20:00, la Hotelul ,,Perla” din Slănic-Moldova.

Va fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți fără frontiere; puțini artiști de pe-aici au avut și au o viață atât de inspirată și trăită atât de intens. Îndrăgostiți de… dragoste, de balade, de… 20 de ani pentru tine, pentru cei bolnavi de viață și speranță un concert unic: PROCONSUL”, se arată în prezentarea de pe site-ul oficial al formației.
Trupa ,,Proconsul” a fost înființată în anul 1999 și este prima formație din România care câștigă trofeul ,,Cerbul de Aur” (2001). În cei 20 de ani de activitate, ,,Proconsul” a lansat 12 albume, solistul trupei fiind Bogdan Marin, zis și Bodo, fostul ginere al fostului președinte Traian Băsescu.

Romulus-Dan BUSNEA