sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulConcert ,,PROCONSUL” la...

Concert ,,PROCONSUL” la Hotelul ,,PERLA” din Slănic-Moldova

Trupa ,,Proconsul” își continuă turneul aniversar ,,20 de ani de balade pentru tine” și poposește astăzi la Slănic-Moldova.
,,PROCONSUL a fost, este și bag seama vor rămâne o formație surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ,,alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, așa cum uită prima zăpadă și ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc?

La această întrebare încearcă un răspuns, ei, PROCONSUL: vineri, 22.03.2019, ora 20:00, la Hotelul ,,Perla” din Slănic-Moldova.

Va fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți fără frontiere; puțini artiști de pe-aici au avut și au o viață atât de inspirată și trăită atât de intens. Îndrăgostiți de… dragoste, de balade, de… 20 de ani pentru tine, pentru cei bolnavi de viață și speranță un concert unic: PROCONSUL”, se arată în prezentarea de pe site-ul oficial al formației.
Trupa ,,Proconsul” a fost înființată în anul 1999 și este prima formație din România care câștigă trofeul ,,Cerbul de Aur” (2001). În cei 20 de ani de activitate, ,,Proconsul” a lansat 12 albume, solistul trupei fiind Bogdan Marin, zis și Bodo, fostul ginere al fostului președinte Traian Băsescu.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...