25 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Câteva sfaturi de care ai nevoie atunci când iei un credit

Creditele pentru nevoi personale pot fi folosite...

Ce mai dăm de mâncare la mâțe?

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci,...

CONCURS INTERNAȚIONAL DE TABLE ȘI BACKGAMMON DOTAT CU IMPORTANTE PREMII ÎN BANI

ActualitateSportCONCURS INTERNAȚIONAL DE TABLE ȘI BACKGAMMON DOTAT CU IMPORTANTE PREMII ÎN BANI
- Advertisement -

Bex 1

Hotelul ,,Măgura” din orașul-stațiune Târgu-Ocna (Bacău) găzduiește în perioada 1 – 4 mai a.c., Concursul Internațional de Table și Backgammon ,,Cupa stațiunii Târgu-Ocna”, în organizarea Asociației Române de Backgammon, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Târgu-Ocna.

Premiile puse în joc sunt în valoare totală de 6.500 lei, competiția fiind susținută financiar cu suma de 5.000 lei de către Primăria Târgu-Ocna, la care se vor adăuga 1.500 lei oferiți de Hotelul ,,Măgura” și alți sponsori din localitate.
Categoriile de participare sunt următoarele: Table 50 lei (toate rundele la 5 puncte), Backgammon 150 lei (7/9/11 puncte), Backgammon 250 lei (11, 13, 15 puncte) și Backgammon 200 lei de echipă (7 puncte dubla consultare). Din fondul de bani rezultat din încasări și sponsorizare, 15% vor reprezenta cheltuieli de organizare iar 85% vor forma fondul de premii.

Conform regulamentului, competitorii se pot înscrie la toate categoriile de joc, având posibilitatea de a opta pentru un număr de până la 4 înscrieri la turneul de table, respectiv câte 2 înscrieri la turneele de backgammon, de la început sau în timpul desfășurării jocurilor, în limita locurilor libere afișate pe panoul principal.

Programul este următorul:
– Joi, 1 mai: ora 14.00 – Înscrieri, ora 15.00 – Începe turneul de table de 50 lei (până la ora 23.00);
– Vineri, 2 mai: ora 09.00 – Continuă jocurile – după care vor fi vizitate obiectivele turistice din zonă, ora 11.00 – Începe turneul de backgammon 150 lei, ora 13.00-15.00 – Pauză, ora 15.00 – Continuă jocurile, ora 19.00-20.00 – Pauză masa de seară, ora 20.00 – Începe turneul de backgammon 250 lei;
– Sâmbătă 3 mai: ora 09.00 – Continuă jocurile – Vizitare obiective turistice, ora 12.00 – Începe turneul de backgammon pe echipe;
– Duminică, 4 mai: Continuă jocurile până la finalul competiției, după care se va încheia și turul obiectivelor turistice din zonă, printre acestea numărându-se bisericile și monumentele istorice, Salina Târgu-Ocna etc.

,,Competițiile sportive cu participare națională și internațională constituie o bună modalitate de promovare a imaginii orașului nostru, de dezvoltare a turismului local, fapt pentru care administrația locală acordă întreg sprijinul derulării unor astfel de proiecte.

Îi mulțumim pe această cale dlui Neculai Drgănuță pentru aportul adus la organizarea și susținerea acestei competiții care ne onorează”, a declarat dl Ștefan Șilochi, primarul orașului-stațiune Târgu-Ocna

,,Am invitat și de această dată jucători din țară și din străinătate. Suntem convinși că ospitalitatea moldovenilor și frumusețea locurilor vor rămâne cu siguranță în inima participanților la acest important turneu, care a devenit deja unul de tradiție pentru stațiunea de la poalele Măgurii.

Îi mulțumesc domnului primar Ștefan Șilochi, Consiliului Local, celorlalți sponsori, pentru sprijinul acordat desfășurării acestei importante întreceri sportive care intră astfel, în circuitul marilor turnee internaționale”, a spus și dl Neculai Drăgănuță, președintele asociației, organizator, sponsor și director al turneului.
Concursul Open de Table și Backgammon de la Târgu-Ocna este înscris în calendarul competițiilor internaționale prezentat pe site-ul american ,,Chicago Point Backgammon”.

ROMULUS DAN BUSNEA

Alte titluri