vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulConcurs Open de...

Concurs Open de Table și Backgammon la Slănic-Moldova

În acest weekend (24 – 26 noiembrie), în stațiunea de la poalele Nemirei are loc Concursul Open de Table și Backgammon ,,Cupa Slănic-Moldova”, organizat de Asociația Română de Backgammon (ARB), cu sprijinul hotelului ,,Dobru” și al vilei ,,Teleconstrucția”, competiție dotată cu premii de 10.000 lei adăugați la fondul de premiere.

Se vor desfășura două concursuri, unul de table (200 lei înscrierea) și unul de backgammon (400 de lei înscrierea).

Un procent de 85 % din încasări va constitui fondul de premiere, la care se vor adăuga 3.500 lei pentru concursul de table și 6.500 lei pentru concursul de backgammon.

Înscrierile se fac vineri, 24 noiembrie, între orele 12.00 – 13.00, la Hotelul ,,Dobru”.
Atât la concursul de table (5 puncte partida) cât și la cel de backgammon (9 puncte partida) se vor juca 7(8) runde în sistem elvețian, iar după terminarea lor, primii 2 clasați vor juca direct în semifinale, cu posibilitatea de a se întâlni ca adversari numai în finală.

Toți cei clasați în primii 8 vor avea asigurate premii și vor continua jocurile pentru clasamentul final prin sistem eliminatoriu, după cum urmează: va juca 5 cu 7, iar câștigătorul dintre aceștia va juca cu 3 pentru un loc în semifinale alături de 1; va juca 6 cu 8, iar câștigătorul dintre aceștia va juca cu 4 pentru un loc în semifinale alături de 2.

Distribuirea premiilor conform clasamentului final se va face astfel: câte 7 % pentru cei clasați pe locurile 7 la 8, câte 8 % pentru cei clasați pe locurile 5 la 6, câte 10 % pentru semifinaliști, 20 % pentru locul 2 și 30 % pentru locul 1.

Programul competiției

Vineri, 24 noiembrire

12.00 – 13.00, înscrieri; 13.00 – 14.00, ședința tehnică; 14.00, prima rundă la Table;

15.00, prima rundă la Backgammon; 16.00, runda a 2-a la Table; 17.00, runda a 2-a la Backgammon.

Sâmbătă, 25 noiembrie

10.00, runda a 3-a la Table; 11.00, runda a 3-a la Backgammon; 12.00, runda a 4-a la Table; 13.00, runda a 4-a la Backgammon; 16.00, runda a 5-a la Table; 17.00, runda a 5-a la Backgammon; 18.00, runda a 6-a la Table; 19.00, runda a 6-a la Backgammon.

Duminică, 26noiembrie

9.00, runda a 7-a la Table; 10.00, runda a 7-a la Backgammon; 11.00, continuă rundele 8 dacă sunt minim 50 jucători înscriși pe categorie, urmate de jocurile eliminatorii pentru clasamentul final; 15.00 – 16.00, acordarea premiilor.

Programul va fi respectat întocmai, organizatorul având posibilitatea de a-l modifica pentru buna desfășurare a concursurilor.

,,După 7(8) runde, clasamentul celor 8 care merg mai departe în concurs în sistem eliminatoriu progresiv se stabilește în funcție de numărul de victorii, rezultatele directe, numărul de victorii ale adversarilor învinși, jocurile de departajare la o linie.
Așadar, vă așteptăm la competiție și vă rugăm să respectați regulile și programul evenimentului recreativ, distractiv și sportiv. Dragi participanți, joc și zar bun să aveți!”, a declarat multiplul campion național și internațional la backgammon, Neculai Drăgănuță, președintele ARB, organizator și director de turnee.

Vom reveni cu rezultatele finale și clasamentul turneului.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...