duminică 14 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulConcurs XC Maraton...

Concurs XC Maraton la Hemeiuș

Sămbătă, 14 septembrie, la Clubul Sportiv Ecvestru ,,Decebal” din Hemeiuș s-a dat startul în singurul concurs de ciclism montan din Bacău, XC Maraton Bacău – Cycling for a better you, organizat și sprijinit de Door2Outdoor și Happy Sport.

Acesta este un concurs dedicat atât cicliştilor profesionişti si amatori, cât şi familiilor cu copii, care promovează astfel activitățile fizice în aer liber și un stil de viață activ menit să combată sedentarismul și să îmbunătățească bunăstarea individuală și socială.

El se adresează participanților de toate vârstele în ideea implicării practice a comunităţii pentru promovarea unui comportament sănătos prin efectuarea de activitati fizice în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării mountain biking-ului, a dezvoltării spiritului competiţional şi a obţinerii unor abilităţi tehnice pentru străbaterea unui traseu de ciclism.

Competiția a fost structurată pe trei categorii: Tură lungă – 60 km – cu dificultate mare, Tură scurtă – 36 km – cu dificultate medie și Tură family – 15 km – fără dificultate, pentru familiile cu copii.

Au fost premiate locurile 1, 2 si 3 din clasamentul general al turei scurte si lungi, respectiv, Premiul 1 – 500 lei, Premiul 2 – 400 lei, Premiul 3 – 300 lei. Premiile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de vârstă au constat în produse pentru bicicletă oferite de producători consacrați.

Clasament:

Tură lungă: Locul 1, Bogdan Duca (Bacău), 02:44:15
Tură scurtă: Locul 1, Cosmin Colibă, 01:32:47
Tură family: Locul 1, Roland Szigyarto, 00:43:09
E-Bike, M 40 – 49 ani: Locul 1, Ciprian Matieș (Bacău)

La Băieți, categoria 9 – 10 ani s-a impus Roland Szigyarto, la Băieți 11 – 13 ani, Matei-Constantin Budacă (Moinești), iar la Fete 11 – 13 ani, Elena-Miruna Enache (Bacău).

Romulus –Dan BUSNEA

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...