sâmbătă 13 iulie 2024

.

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...

Ce știm despre lansete....

O lansetă de pescuit este o tijă lungă și flexibilă folosită de pescari...

Protejează interiorul mașinii tale...

Fie că ești un șofer pasionat sau doar conduci zi de zi pentru...

10 lucruri de știut...

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci...
AcasăActualitateCondamnați la pedepse...

Condamnați la pedepse cu închisoarea, depistați

Polițiștii l-au depistat la data de 12 aprilie a.c pe Ș. Marian, de 33 de ani, din județul Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bacău.
Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Un bărbat de 52 de ani, din județul Bacău, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bacău, a fost depistat de către polițiștii de investigații criminale, în urma unei descinderi imobiliare.
Constantin Ț. are de executat o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii din comuna Răcăciuni l-au depistat la data de 12.04.2013, pe N. Sandu, de 34 de ani, din județul Bacău, care a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...