sâmbătă 13 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateCondamnați la pedepse...

Condamnați la pedepse cu închisoarea, depistați

Polițiștii l-au depistat la data de 12 aprilie a.c pe Ș. Marian, de 33 de ani, din județul Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bacău.
Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Un bărbat de 52 de ani, din județul Bacău, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bacău, a fost depistat de către polițiștii de investigații criminale, în urma unei descinderi imobiliare.
Constantin Ț. are de executat o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii din comuna Răcăciuni l-au depistat la data de 12.04.2013, pe N. Sandu, de 34 de ani, din județul Bacău, care a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...