27.2 C
Bacau

Confortul casei pe timpul iernii prin incalzire in pardoseala

De stiut!

Comfortul nu este un moft, asa ca, mai ales in zilele geroase de iarna, fiecare isi doreste ca atunci cand intra in casa sa fie intampinat cu caldura, atat din partea celor dragi, cat si din mediul casei, ca sa zicem asa. Insa, cum modalitatile traditionale, fie ca vorbim de centrale de cartier, CET, centrale termice si alte sisteme ce au acelasi scop, pretul facturii la gaz sau chiar si la curent, provoaca de cele mai multe ori senzatia de rece pe coloana. Ei bine, AMASS vine sa schimbe acest aspect prin promovare de solutii de incalzire mai confortabile si mai ieftine decat gazul dpdv al consumului. Una din solutiile recomandate este sistemul de incalzire in pardoseala cu cabluri electrice de incalzire produse in Danemarca.

Montajul sistemelor de incalzire in pardoseala – rapid si usor

Asadar, ce inseamna mai exact confort in cazul sistemului de incalzire in pardoseala? Pai, in primul rand, vorbim de usurinta de aplicare, instalare si exploatare. Acest tip de incalzire este aplicat fie direct sub pardoseala finala existenta, fie in timpul turnarii sapei pentru casele in constructie. Iar datorita principiului de functionare, este foarte usor sa obtineti o uniformitate a incalzirii pe intreaga suprafata a pardoselii, chiar daca vorbim de zone cum ar fi baia, sau bucataria, unde pot exista diferite corpuri masive sau prinse in pardoseala.

Confortul din casa dumneavoastra

Dupa ce am trecut de pasul instalarii, confortul vine de la sine, daca putem spune astfel, si asta deoarece senzatia de confort termic (sau disconfort – lipsa caldurii) pleaca de la zona picioarelor. Stiti prea bine cat de rau e sa simtiti frigul la picioare. Asa este si cu caldura, tot la nivelul picioarelor este prima data resimtita, insa, in acest caz, vorbim de o senzatie de confort aparte.

Daca ar fi sa masuram temperatura necesara generata de o centrala termica, pe care trebuie sa o avem in camera pentru a resimti acelasi nivel de confort cu cel oferit de sistemele de incalzire in pardoseala se va constata faptul ca in cazul incalzirii in pardoseala folosind sistemul oferit de noi, temperatura necesara este mai mica. Astfel, de aici pleaca si diferenta enorma dintre factura veche (de dinaintea instalarii sistemului de incalzire in pardoseala)si cea noua, de dupa instalare.

Cu siguranta ca cea mai mare neplacere este sa intrati in baie si sa simtiti temperatura mica a gresiei. Ei bine, acest cosmar inceteaza in momentul in care baia beneficiaza de un astfel de sistem de incalzire in pardoseala.

Confortul este oferit nu numai de catre caldura, ci si de catre modul in care controlati temperatura in camera si in casa. Aceste sisteme de incalzire in pardoseala pot fi echipate cu termostate inteligente ce coboara automat temperatura in cazul in care in camera nu este nimeni sau pe timpul noptii. Astfel, pe langa confort, obtineti si o economisire a energiei electrice.

Amass va ofera solutiile complete de incalzire in pardoseala, dar si montarea aferenta acestora. Iar pentru cei ce au nevoie, echipa noastra de experti va va consilia pe intregul proces de achizitie si instalare.

- Advertisement -

Ultimele stiri