.

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este un copac mic originar din Asia...

Descoperă luxul și rafinamentul...

În inima vibrantă a Bucureștiului, două edificii redefinind conceptul de lux și eleganță...

Tot ceea ce trebuie...

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, nu aveți nevoie de un spațiu...

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...
AcasăCulinarConopidă cu bacon...

Conopidă cu bacon și sos gorgonzola

_100 copy

Aveam o conopidă și nu prea eram hotărât cum s-o pregătesc…

Așa că am cerut ajutorul comunității online. Am primit o sumedenie de sfaturi, atât de la cei care urmăresc pagina de Facebook a blogului, cât și de la foarte mulți membri a două mari grupuri culinare: „Pasiunea mea, bucătăria” și „Cocina Rumana / Bucătăria Românească”. Am aflat multe lucruri interesante, multe noutăți, care m-au băgat și mai tare în ceață. Așa că, până la urmă, “I did it my way”. Am fugit și-am mai luat încă o conopidă (să nu rămân fără materie primă), plus ceva bacon și niște feliuțe ceafă de porc crud-uscată. Restul le-aveam prin casă. M-am pus pe treabă și iată ce-a ieșit…

Continuare…