Promovare

Bacau Expres se doreste a fi un mijloc de promovare gratuita a blogurilor din zona Bacaului. Daca ai un blog si scrii regulat, daca nu faci prea multe greseli gramaticale, daca scrii corect si curat, cu argumente si doresti ca articolele tale sa fie promovate, da un e-mail la promovareATbacauexpresPUNCTro si o sa-ti facem un cont pe acest site.

Ce poti face cu contul de pe Bacau Expres?

Poti introduce pe site linkuri catre articolele tale. E ca si cum ai scrie un post, doar ca pe site-ul nostru pui doar un fragment din articolul tau. Pui titlul, cateva randuri de text, cat mai interesante si incitante si “continuare pe… adresa postului de pe blogul tau”. Evident, este absolut necesara o fotografie care sa ilustreze articolul.

Ce trebuie sa faci in schimb?

In schimbul acestei promovari, trebuie sa pui un widget pe blogul tau care sa contina ultimele cinci ttluri ale articolelor de pe Bacau Expres. Daca ai posibilitatea, poti importa RSS-ul nostru si seta in asa fel incat sa arate ultimele cinci titluri. Astfel, creem o retea care sa promoveze articolele bloggerilor din Bacau.

Exista restrictii?

Da, exista restrictii in ceea ce priveste continutul articolelor promovate. Unele restrictii sunt absolut normale: nu publicam articole care sa promoveze intoleranta, ura, consumul de droguri, pornografia. Nu vom accepta nici articole care sa se constituie in atacuri la adresa colegilor din retea.

Acestea fiind spuse, noi va uram succes si va asteptam sa va inscrieti!