sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ce sunt dozatoarele de etichete

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea,...

Ardeiul gras: fruct pentru botaniști, legumă pentru nespecialiști

Capsicum este numele genului de plante cu...

Continua nebunia la Colegiul Eminescu. Zeci de elevi au ratat prima ora pentru ca n-aveau uniforma

Yin&YoungContinua nebunia la Colegiul Eminescu. Zeci de elevi au ratat prima ora pentru ca n-aveau uniforma
- Advertisement -

Pentru a doua zi consecutiv, elevii Colegiului Eminescu din Bacau au putut intra in incinta liceului doar dupa ce au aratat la poarta ca sunt imbracati in uniforme si ca au carnetele de elev la ei. Zeci de elevi nu au fost lasati sa intre la prima ora pentru ca le lipseau unul sau mai multe elemente ale uniformei.

Nebunia a inceput de ieri cand, se relateaza, circa jumatate din elevii colegiului nu au fost lasati sa intre la prima ora pe motiv ca nu sunt imbracati in uniforme.

Elevii sustin ca nu le plac uniformele pentru ca sunt realizate din materiale de proasta calitate si urate.

Cel putin fetele, care sunt obligate sa poarte camasi mov, spun ca aceasta culoare este urata si, in plus, nu pot purta aceeasi camasa sase zile pe saptamana. “O camasa alba se poate cumpara pentru ca se gaseste dar camasile mov, nu” – spun elevii.

Dar nu numai lipsa uniformei a fost o problema cel putin ieri. “Eu am avut uniforma, dar nu m-au lasat sa intru pentru ca nu am avut carnetul vizat pe anul acesta. Mie mi se pare o porcarie.. dar in fine.. am baut o cafeluta, am mai ras chiar daca am inghetat putin de frig. Totusi fetele ar trebui sa fie lasate si cu camasa alba, nu numai mov” – a comentat o eleva la articolul de ieri.

Azi dimineata, portarul unitatii de invatamant avea un teanc de carnete de elev in mana pe care le inapoia celor care veneau in uniforma, semn ca acestia fusesera trimisi acasa, sa se schimbe.

Alte titluri