luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăYin&YoungContinua nebunia la...

Continua nebunia la Colegiul Eminescu. Zeci de elevi au ratat prima ora pentru ca n-aveau uniforma

Pentru a doua zi consecutiv, elevii Colegiului Eminescu din Bacau au putut intra in incinta liceului doar dupa ce au aratat la poarta ca sunt imbracati in uniforme si ca au carnetele de elev la ei. Zeci de elevi nu au fost lasati sa intre la prima ora pentru ca le lipseau unul sau mai multe elemente ale uniformei.

Nebunia a inceput de ieri cand, se relateaza, circa jumatate din elevii colegiului nu au fost lasati sa intre la prima ora pe motiv ca nu sunt imbracati in uniforme.

Elevii sustin ca nu le plac uniformele pentru ca sunt realizate din materiale de proasta calitate si urate.

Cel putin fetele, care sunt obligate sa poarte camasi mov, spun ca aceasta culoare este urata si, in plus, nu pot purta aceeasi camasa sase zile pe saptamana. “O camasa alba se poate cumpara pentru ca se gaseste dar camasile mov, nu” – spun elevii.

Dar nu numai lipsa uniformei a fost o problema cel putin ieri. “Eu am avut uniforma, dar nu m-au lasat sa intru pentru ca nu am avut carnetul vizat pe anul acesta. Mie mi se pare o porcarie.. dar in fine.. am baut o cafeluta, am mai ras chiar daca am inghetat putin de frig. Totusi fetele ar trebui sa fie lasate si cu camasa alba, nu numai mov” – a comentat o eleva la articolul de ieri.

Azi dimineata, portarul unitatii de invatamant avea un teanc de carnete de elev in mana pe care le inapoia celor care veneau in uniforma, semn ca acestia fusesera trimisi acasa, sa se schimbe.

De citit!

Laurian Lucas, fost viceprimar pe vremea lui Sechelariu: “Toti politicienii actuali sunt fie santajabili, fie mult prea slabi”

Laurian Lucas a fost viceprimar al Bacaului, pe vremea celui de-al doilea mandat de primar al lui Dumitru Sechelariu. Actualmente, este inculpat intr-un dosar de coruptie care se judeca de vreo opt ani. A fost arestat preventiv in 2005....

Eu m-am cam saturat de iarna…

E pentru prima data in multi ani cand avem o iarna "obisnuita", in sensul ca incepe calendaristic chiar din decembrie si baga mare ninsori si geruri. Cum, natura ne-a dezvatat, insa, de iernile obisnuite, nu mai suntem la fel...

Da, sunteti ipocriti

"Cine, ma, comunistul ala? Actorul ala ratat? Regizorasul ala de doi lei care a facut numai filme comuniste? Hai,ma lasi?!"Cam acestea ar fi fost reactiile unei parti importante a societatii romanesti daca ar fi fost intrebata ce parerea are...