luni, decembrie 11, 2023

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este...

Ce husă de telefon să ne alegem?

Husa nu este neapărat pentru a proteja...

Ce trebuie să știe o gravidă despre preeclamsie

Preeclampsia este o tulburare a sarcinii caracterizată...

Controale și amenzi pe tema COVID

Fapt diversInfractionalControale și amenzi pe tema COVID
- Advertisement -

În perioada 14-15 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor, fiind intensificate activităţile de verificare în zonele aglomerate, pieţe, societăţi comerciale.

Astfel, în ultimele 48 de ore, au fost legitimate peste 2300 de persoane şi au fost controlate peste 700 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru verificarea mijlocelor de transport public în comun, fiind oprite pentru control 360 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27695 lei.

Aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare, pentru sănătatea şi siguranţa cetăţenilor, cărora le recomandăm să respecte măsurile de distanţare socială, în scopul prevenirii infectării şi răspândirii Sars-CoV 2.

Astfel, pentru a ajuta la conştientizarea, în rândul populaţiei, a importanţei respectării măsurilor de protecţie sanitară lansăm invitaţia reprezentanţilor mass media de a participa la toate acţiunile de verificare, cu anunţarea prealabilă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

Alte titluri