12.1 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat...

Dacă se taie curentul, cum vom supraviețui?

Situația nu este tocmai roz și perspectivele...

Controversa pe net

Yin&YoungControversa pe net
- Advertisement -

Joi, 16 iunie, apare la Colectia Adevarul “101 carti de citit intr-o viata” o carte atat de controversata pe cat este autorul ei.

“Cele 120 zile ale Sodomei” de Marchizul de Sade a starnit reale controverse pe forum odata ce a aparut in lista cartilor ce vor fi publicate ulterior. Parerile sunt impartite vizand publicarea acestei carti, iar argumentele destul de acide. Printre acestea se numara urmatoarea afirmatie: “Nu-mi vine sa cred….Cele 120 de zile ale Sodomei?!?! Cei care sunt pentru publicarea acestei carti ori nu stiu ce e in ea ori au probleme. Ca sa nu mai zic ca in librarii, cand am vazut-o, cartea era interzisa minorilor..”

Marchizul de Sade este cunoscut pentru libertatea de exprimare, promovarea libertinajului, a violentei si perversiunii. Operele sale brutale aduc in prim-plan manifestarea sexualitatii si libertatii totale, o lume grotesca marcata de pacat. Insusi termenul de “sadism” a derivat de la numele lui.

Publicarea acestei carti la Colectia Adevarul ar insemna si un risc, in sensul ca ar putea ajunge in mainile cui nu trebuie. Voi ce credeti?

Alte titluri