luni, decembrie 11, 2023

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este...

Bijuterii cu utilizări mai puțin cunoscute

Oamenii au folosit bijuterii din mai multe...

Cum să ne păstrăm unghiile sănătoase și frumoase

Unghiile reflectă sănătatea noastră generală, motiv pentru...

Controversa pe net

Yin&YoungControversa pe net
- Advertisement -

Joi, 16 iunie, apare la Colectia Adevarul “101 carti de citit intr-o viata” o carte atat de controversata pe cat este autorul ei.

“Cele 120 zile ale Sodomei” de Marchizul de Sade a starnit reale controverse pe forum odata ce a aparut in lista cartilor ce vor fi publicate ulterior. Parerile sunt impartite vizand publicarea acestei carti, iar argumentele destul de acide. Printre acestea se numara urmatoarea afirmatie: “Nu-mi vine sa cred….Cele 120 de zile ale Sodomei?!?! Cei care sunt pentru publicarea acestei carti ori nu stiu ce e in ea ori au probleme. Ca sa nu mai zic ca in librarii, cand am vazut-o, cartea era interzisa minorilor..”

Marchizul de Sade este cunoscut pentru libertatea de exprimare, promovarea libertinajului, a violentei si perversiunii. Operele sale brutale aduc in prim-plan manifestarea sexualitatii si libertatii totale, o lume grotesca marcata de pacat. Insusi termenul de “sadism” a derivat de la numele lui.

Publicarea acestei carti la Colectia Adevarul ar insemna si un risc, in sensul ca ar putea ajunge in mainile cui nu trebuie. Voi ce credeti?

Alte titluri