.

Câteva trucuri pe care...

Pistolul de lipit este un instrument versatil care poate fi folosit pentru lipirea...

Primul automat de transfer...

Începând cu 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, românii aflați oriunde în...

Ce fel de mașină...

N-ai câștigat la loto, nu ai părinții milionari, banii nu te dau afară...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...
AcasăCulinarCoșulețe umplute cu...

Coșulețe umplute cu pastă de brânză și somon afumat

_100 copy

Umpleți acum coșulețele cu pasta obținută. Puteți realiza această operațiune folosind o linguriță, ori – dacă sunteți mai pretențioși sau doriți mai mult de două duzini (1 duzină = 12 bucăți – cf fr. douzaine) – folosind un poș (poche), pe care l-ați umplut cu melanjul (și ăsta vine tot din franceză) pe care l-ați obținut.

Integral, aici.