miercuri, noiembrie 29, 2023

Brânza de vaci: Un deliciu sănătos pentru corp și suflet

Brânza de vaci este unul dintre alimentele...

Mergem pe Mare. Ce punem în bagaje?

Chiar dacă sunteți prima dată pe o...

Lacul Balatau (lacul Bolatau) din Muntii Nemira

Lacul Bălătău (este cunoscut de catre localnici...

Coșulețe umplute cu pastă de brânză și somon afumat

CulinarCoșulețe umplute cu pastă de brânză și somon afumat
- Advertisement -

_100 copy

Umpleți acum coșulețele cu pasta obținută. Puteți realiza această operațiune folosind o linguriță, ori – dacă sunteți mai pretențioși sau doriți mai mult de două duzini (1 duzină = 12 bucăți – cf fr. douzaine) – folosind un poș (poche), pe care l-ați umplut cu melanjul (și ăsta vine tot din franceză) pe care l-ați obținut.

Integral, aici.

Alte titluri