.

Bolile rapiței și tratamentele...

Rapița (Brassica napus) este o plantă agricolă deosebit de importantă, cultivată în principal...

Cum a apărut ideea...

Un salariu minim este cea mai mică remunerație pe care angajatorii o pot...

Privilegiul special al Asociatiilor...

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul civil privilegiul este preferinţa acordată de...

Istoria fascinantă a stilourilor:...

Stiloul reprezintă mult mai mult decât un simplu instrument de scris. Este un...
AcasăCulinarCotlet de porc...

Cotlet de porc cu aromă de sherry

Din când în când, un cotlet de porc suculent este binevenit. N-o fi el „healthy food” da’ ştiu că-i bun! Cotletul dezosat făcut pe grătar iese cam uscat şi cam fad. De aceea vă propun să-l mai îndulciţi puţin şi, cu puţină atenţie, iese chiar suculent.

Ce vă trebuie?

Evident, cotlete de porc. Dezosate. Câte? Socotiţi câte unul de porţie dacă ţineţi la sănătate şi/sau la siluetă. Pentru două cotlete vă mai trebuie:

Continuare…