sâmbătă 7 septembrie 2024

.

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Mituri și legende în...

Există multe mituri și legende urbane despre inventatorii diferitelor tehnologii și dispozitive, iar...

Ghid practic pentru pregătirea...

Primăvara aduce o explozie de energie în grădina noastră, iar pregătirea atentă a...

10 lucruri de știut...

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci...
AcasăCulinarCotlet de porc...

Cotlet de porc cu sos de gogoșari

Ați pus vreodată pentru iarnă gogoșari în sos de muștar? Nici eu. Asta pentru că în fiecare an mă aleg cu 2 – 3 borcane de așa ceva de pe la prieteni.

Deși se pot consuma ca atare, gogoșarii aceștia se pot folosi și atunci când pregătiți o friptură la tavă. Mai ales dacă vă hotărâți să alegeți pentru friptură carne mai puțin grasă, care riscă să iasă uscată dacă n-o pregătiți în mod corespunzător. Cotletul de porc intră și el în această categorie. Fie că-l faceți pe grătar, fie în tigaie, fie la cuptor, dacă îl lăsați așa, pur și simplu, n-o să puteți obține un preparat cu care să vă puteți lăuda.

_209
Articolul integral, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....