marți 20 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarCotlet de porc...

Cotlet de porc în bere neagră la cuptor

200Cu toate că pentru pregătire la cuptor se recomandă pulpa de porc sau chiar ceafa, în anumite condiții și din cotlet se poate obține prin “cuptorizare” un preparat savuros. Câteva mici trucuri permit obținerea unui preparat suculent și delicios, un cotlet de porc în bere neagră la cuptor. Care sunt aceste trucuri veți descoperi singuri citind modul de lucru. Prepararea, aparent laborioasă, este în esență simplă, iar rezultatul final, deosebit. Din cantitățile de mai jos vă ies două porții “gospodărești” de friptură (sau chiar patru dacă le mai puneți în completare un antreu, o supă sau ciorbă și un desert).

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....