miercuri 4 decembrie 2024

.

Modă nu înseamnă să...

Moda este despre bani. Da, o să vă spună creatorii tot felul de...

Descoperă luxul și rafinamentul...

În inima vibrantă a Bucureștiului, două edificii redefinind conceptul de lux și eleganță...

Ce husă de telefon...

Husa nu este neapărat pentru a proteja un telefon. Pe lângă funcția de...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în Peștera Areni-1, din provincia Vayotz...
AcasăCulinarCotlet de porc...

Cotlet de porc la tigaie cu cartofi noi la cuptor şi ciuperci sotate

Deşi lista ingredientelor este lungă, nu vă descurajaţi. Aveţi voie să o simplificaţi 🙂

Ce vă trebuie? (Cantităţile sunt orientative pentru două porţii)

4 cotlete de porc dezosate, groase de cca. 1 cm (100 – 120 g/buc.); 2 linguri de muştar de Dijon; 2 linguri de muştar cu smochine şi rozmarin (ingredient opţional); ½ kg cartofi noi, mici (cam cât o nucă); ¼ kg ciuperci champignon de mărime mijlocie; 3 căţei de usturoi; 3 şalote; 2 cepe albe (galbene) de mărime medie; 1 crenguţă de cimbru; 1 crenguţă de rozmarin; 2 linguri sos de soia; 1 legătură de mărar proaspăt; sare şi piper;

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....