.

O foarte scurtă istorie...

Egiptenii antici dezvoltaseră scrierea pe suluri de papirus atunci când cărturarii foloseau pensule...

Cum să gestionezi tulburările...

Tulburările digestive sunt o problemă comună care afectează mulți oameni, influențând negativ calitatea...

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...
AcasăCulinarCotlete de miel...

Cotlete de miel ca la taverna cu grătare a lui Aris

În vacanțele grecești derulate (cu o singură sincopă malteză) din 2005 și până aproape în zilele noastre, am avut și mai am încă trei obiective culinare, la care locuitorii Eladei sunt printre cei mai cei mai meseriași: 1) pește proaspăt pescuit, 2) fructe de mare așișderea proaspete și nu congelate, 3) preparate din carne de miel și de ied.

Pe lângă tradiționalul kleftiko, nu-mi pot refuza niciodată niște cotlete de miel la grătar, ψητά παϊδάκια (psitá paidákia), sau – mai simplu – lamb chops.

Le-am testat la Katerini, precum și în diverse localuri din Creta, din Kos și din Rodos.

Peste tot au fost foarte bune, însă la taverna cu grătare a lui Aris din Rodos au fost extraordinare, fantastice – cum ar zice Aris.
_100
Articolul integral despre fantasticele cotlete de miel ale lui Aris îl găsiți doar AICI.