.

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Tabletele elevilor din antichitate...

În ziua de azi, un elev cu tableta nu este o priveliște neobișnuită....
AcasăCulinarCotlete de porc...

Cotlete de porc cu os și șorici coapte în bere

Dacă știți să vă alegeți bucata de cotlet, s-o tăiați la grosimea corespunzătoare, s-o combinați cu aromele ce-i lipsesc și s-o gătiți cu grijă, nu o să puteți să vă mai mofturiți cu expresii gen “tot ceafa-i mai bună”.

  1. Alegeți cotletul nefasonat, adică cu tot cu os, slănină și șorici (sau șoric).
  2. Tăiați-l (ori rugați măcelarul să execute această operațiune) în felii nici prea groase, dar nici prea subțiri (vedeți mai la vale dimensiunea optimă).
  3. Fezandați-l, marinați-l, băițuiți-l – cum vreți să ziceți – fără grabă. Cel mai bine pregătiți de azi carnea pe care o veți mânca mâine.

Cam astea ar fi sfaturile la modul general. Detaliile urmează AICI.