O reţetă care mi-a parvenit prin oferta de la Billa (Chef Giuseppe Daddio). Ce-mi place mie la ofertele Billa este că îţi dau o reţetă şi alături pun nişte poze „la plezneală” cum se zice. Adică de cele mai multe ori n-au nici o legătură cu preparatul pe care îl descrie reţeta. Am preluat reţeta, am mai modificat-o şi îmbunătăţit-o (zic eu). Mâncabilă (constatarea soţiei), delicioasă (spun eu care-s mult mai obiectiv ).
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....