.

Ce trebuie să știți...

De la cercei cu mărgele la cercei cu diamante și tot ceea ce...

Importanța sportului pentru dezvoltarea...

Sportul joacă un rol esențial în dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Participarea...

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...

Se va rezolva problema...

Cum care problemă? A prețurilor. Că de un an și ceva prețul primelor...
AcasăCulinarCotlete de porc...

Cotlete de porc cu vin rosé și lămâie

Ca să pregătești niște cotlete de porc nici uscate, nici ațoase, nici fade ai nevoie de ceva timp: frăgezești carnea într-o marinadă timp de câteva ceasuri, apoi o dai la cupor încă pentru o oră sau două. Dacă te grăbești, ai cotletul în 10 minute în farfurie: cam uscat și cam fără textură, după ce-ai bătut bine carnea cu ciocanul pentru șnițele și apoi ai aruncat-o pe plita încinsă ori pe grătar.

110

115

Între lent dar savuros și ultrarapid dar mâncabil, vă propun a treia cale: degrabă și gustos. Nu durează mai mult de 20 de minute.

Vezi AICI cum se face!