joi 16 ianuarie 2025

.

Câteva idei pentru amenajarea...

Da, știm cu toții că balconul este acel loc minunat în care se...

Cum să alegi între...

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și...

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea mai plăcută zăbavă din viața omului,...

Eficiența și confortul încălzirii...

Într-o lume în continuă evoluție, tehnologia modernă a adus cu sine inovații în...
AcasăCulinarCotlete de porc...

Cotlete de porc cu vin rosé și lămâie

Ca să pregătești niște cotlete de porc nici uscate, nici ațoase, nici fade ai nevoie de ceva timp: frăgezești carnea într-o marinadă timp de câteva ceasuri, apoi o dai la cupor încă pentru o oră sau două. Dacă te grăbești, ai cotletul în 10 minute în farfurie: cam uscat și cam fără textură, după ce-ai bătut bine carnea cu ciocanul pentru șnițele și apoi ai aruncat-o pe plita încinsă ori pe grătar.

110

115

Între lent dar savuros și ultrarapid dar mâncabil, vă propun a treia cale: degrabă și gustos. Nu durează mai mult de 20 de minute.

Vezi AICI cum se face!

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....