Cum să preparați o bucată întreagă de cotlet de porc la cuptor fără s-o uscați, v-am povestit deja aici. Astăzi am câteva cotlete cu os porționate pe care le-am marinat, le-am tras la tigaie și în final le-am copt în cuptor. Tot cu bere neagră. Durează mult toată tărășenia (2 ore marinarea, 2 ore statul în cuptor), dar și rezultatul este pe măsura așteptării/așteptărilor. Povestea este pentru 3 felii de cotlet groase cam de 1,5 cm. Bineînțeles că puteți pregăti câte vă încap în tava cuptorului, multiplicând corespunzător cantitățile.
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....