joi 10 octombrie 2024

.

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...

Cifoza, lordoza și scolioza....

Diferența principală dintre cifoza lordoză și scolioză este natura curburii coloanei vertebrale. Lordoza...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Mașinile chinezești încearcă să...

Oamenii de afaceri ruși negociază cu omologii lor din țările BRICS pentru a...
AcasăCulinarCotlete de porc...

Cotlete de porc marinate în bere neagră

200 copyCum să preparați o bucată întreagă de cotlet de porc la cuptor fără s-o uscați, v-am povestit deja aici. Astăzi am câteva cotlete cu os porționate pe care le-am marinat, le-am tras la tigaie și în final le-am copt în cuptor. Tot cu bere neagră. Durează mult toată tărășenia (2 ore marinarea, 2 ore statul în cuptor), dar și rezultatul este pe măsura așteptării/așteptărilor. Povestea este pentru 3 felii de cotlet groase cam de 1,5 cm. Bineînțeles că puteți pregăti câte vă încap în tava cuptorului, multiplicând corespunzător cantitățile.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....