Cotlete de porc marinate în iaurt și pastă Tandoori

300 copy

Dacă v-a plăcut porcul pe canapea, de aceste cotlete de porc marinate în iaurt și pastă Tandoori o să vă înamorați (puneți doi de “n” doar dacă vă înnegriți, înnămoliți sau vă înnodați) de-a dreptul! Pasta Tandoori este specifică bucătăriei indiene și conține o sumedenie de ingrediente: sare, chilli, coriandru, chimion, făină de linte roșie, usturoi, ghimbir, ulei de rapiță, ulei de semințe de bumbac, oțet, curcuma (turmeric), anason, schinduf, cuișoare, scorțișoară, foi de dafin și un colorant alimentar pe bază de oxid roșu de fier (E172). Cum e puțin probabil să găsiți simultan toate ingredientele necesare preparării acestei paste, cel mai bine o cumpărați gata făcută – cam toate magazinele mari care se respectă au așa ceva la raionul cu produse orientale.

Continuare…