Cotlete de porc marinate trase la tigaie şi cartofi cu rozmarin şi usturoi la cuptor

116cÎncă un preparat distrugător de siluete, conţinând combinaţia letală carne de porc + cartofi. Ca să mai reducem din nocivitate, în ideea că va fi acceptat şi de adepţii fundamentalişti ai nutriţiei sănătoase, am înlocuit tentanta ceafă de porc cu un cotlet dezosat şi degresat, iar pe cartofi i-am iertat de cazna fierberii în ulei încins, propunându-le un tratament ceva mai blând: o înăbuşire cu puţin ulei de măsline şi unt aromatizat cu ierburi, în compania câtorva căţei nelătrători şi a crenguţelor de rozmarin proaspăt cules de pe rafturile supermarketului.

Acuma, dacă v-am pus în temă cu ceea ce va urma, depinde numai şi numai de Domniile Voastre dacă veţi citi în continuare ori veţi prefera să vă delectaţi cu un iaurt din acela mirific, cu 0 % grăsime.

Dacă v-aţi hotărât să spuneţi NU iaurtului, citiţi textul integral aici.