luni 13 ianuarie 2025

.

Ce dăm de mâncare...

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare pretențioasă sau nu, probabil că te...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...

Tot ceea ce trebuie...

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși este tentant să alegeți primul model...

Ce trebuie să știți...

Proiectorul LED este un dispozitiv care utilizează diode emițătoare de lumină pentru a...
AcasăCulinarCremă de brânză...

Cremă de brânză Mascarpone cu somon

Când v-ați săturat de Tiramisú dar încă n-ați reușit să scăpați de brânza Mascarpone care azi-mâine iese din termenul de valabilitate, e bine să aruncați un ochi peste ceea ce vă povestesc mai la vale. Este vorba despre un antreu care conține, pe lângă Mascarpone, și două feluri de somon – marinat și afumat – precum și niscaiva brânză tare gen Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano ori Grana Padano. Întrucât se poate decora frumos, merge la o masă mai cu ștaif, însoțit de o tărie incoloră și inodoră, precum vodca. Varianta tartinabilă și mai puțin texturată a preparatului mascarpono-somonic o găsiți aici.

209

Iar continuarea rețetei, explicată și ilustrată pas-cu-pas, o găsiți doar AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....