.

De la ADN la...

Vom vorbi despre psoriazis și ADN - două subiecte care par să nu...

Privilegiul special al Asociatiilor...

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul civil privilegiul este preferinţa acordată de...

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

Ghidul complet al hainelor...

Vara este sezonul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu piese vestimentare care nu...
AcasăCulinarCremă de brânză...

Cremă de brânză Mascarpone cu somon

Când v-ați săturat de Tiramisú dar încă n-ați reușit să scăpați de brânza Mascarpone care azi-mâine iese din termenul de valabilitate, e bine să aruncați un ochi peste ceea ce vă povestesc mai la vale. Este vorba despre un antreu care conține, pe lângă Mascarpone, și două feluri de somon – marinat și afumat – precum și niscaiva brânză tare gen Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano ori Grana Padano. Întrucât se poate decora frumos, merge la o masă mai cu ștaif, însoțit de o tărie incoloră și inodoră, precum vodca. Varianta tartinabilă și mai puțin texturată a preparatului mascarpono-somonic o găsiți aici.

209

Iar continuarea rețetei, explicată și ilustrată pas-cu-pas, o găsiți doar AICI.