miercuri 11 decembrie 2024

.

Câteva sfaturi pentru creșterea...

Ouăle provin de la găini crescute special pentru a depune ouă, dar puii...

Care ar fi cel...

De ani de zile, de cand am masina, una dintre problemele nerezolvate este...

Cum să ascunzi o...

O cameră de supraveghere este bună la casa omului si nu mai detaliem...

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...

Cremsnit

Ingrediente: Foi: 1 ou intreg, 500 g faina, 1 lingura ulei, 1 praf sare, 1 lingura otet, 1 pachet margarina, 1 pahar apa. Crema: 1 l lapte, 1 ou intreg, 4-5 galbenusuri, 4 – 5 linguri faina, 8 linguri zahar, Esenta vanilie. Pentru foi amestecati intr-un castron toate ingredientele cu exceptia margarinei. Veti obtine un aluat pe care il veti imparti in patru parti egale.

Intindeti fiecare foaie dupa marimea tavii pe fundul careia veti coace foaia. Ungeti foaia bine cu margarina moale. Impachetati foile frumos si dati-le la frigider timp de 30 minute. Intre timp faceti crema. Bateti… continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...