miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulCronica rutieră

Cronica rutieră

La data de 22 mai a.c, poliţiştii rutieri din Moineşti au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 53 de ani, din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 12.00, pe DN 2 – E 85, în interiorul localităţii Bogdan Voda, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Săuceşti.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre bilologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 23 mai a.c.,în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Compartimentul de Ordine Publică Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Nicolae- Bălcescu, au oprit în trafic un autoturism care circula într-un mod sinuos pe drumul comunal.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 63 ani, din Oneşti, care emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Caşin, au identificat un bărbat de 47 de ani, din judeţul Bistriţa- Năsăud care a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au condus autovehicule fără permis de conducere

La data de 22 mai a.c, , în jurul orei 10:00, pe raza comunei Sascut, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

La data de 23 mai a.c., un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, au depistat în flagrant o femeie, de 40 ani, din comuna Oituz, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal fără permis de conducere.
Totodată, autovehiculul nu avea inspecţia tehnică periodică valabilă şi nici poliţă de răspundere civilă obligatorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...