Cronica rutiera Accident la Bogdan Voda

D.N. 2- eveniment rutier cu victimă La data de 23.01.2013, în jurul orei 12:00, în timp ce Ionuţ L., de 30 de ani, conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe DN2-E85, în afara localităţii Bogdan Vodă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în spatele său de Gheorghe P., de 56 de ani, din Roman.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a Elenei D., de 32 de ani, din Roman, pasageră în autoturismul condus de Gheorghe P. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Eveniment rutier cu victimă produs pe fondul neatenţiei în conducere La data de 23.01.2013, în jurul orei 11.30, în timp ce Loredana M., de 38 de ani, din comuna Oituz, conduce un autoturism pe DN 11, în afara localităţii Oituz, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetat pentru nerespectarea regimului transportului rutier public La data de 23.01.2013, în jurul orei 10:30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, l-a depistat pe Viorel A., de 37 de ani, din comuna Caşin, care conducea un autoturism pe Calea Scutarului din municipiu şi transporta contracost pe ruta Oneşti- Caşin, şapte) persoane, fără a deţine licenţă în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public.