Cronica rutiera: ce vraji au mai facut soferii bacauani

La data de 10.01.2013, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău l-a depistat pe Vasile L., de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Republicii din Bacău, având autorizaţia de circulaţie provizorie de circulaţie expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Radu M., de 45 de ani, din 45 de ani, din Bacău, a fost depistat la data de 10.01.2013, în jurul orei 10:10, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Republicii din municipiul Bacău, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 10.01.2013, în jurul orei 18.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău, l-a depistat pe Ionel Ş., de 30 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ioniţă Sandu Sturza din municipiul Bacău.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data 11.01.2013, în juurl orei 05:10, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, l-a depistat pe Ioan P., de 51 de ani, din Moineşti, în timp ce conducea un autovehiculul pe strada General Nicolae Şova din Moineşti.
Deoarece acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Ulterior a fost condus la Spitalul Moineşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.