luni 15 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalCronica rutiera: ce...

Cronica rutiera: ce vraji au mai facut soferii bacauani

La data de 10.01.2013, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău l-a depistat pe Vasile L., de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Republicii din Bacău, având autorizaţia de circulaţie provizorie de circulaţie expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Radu M., de 45 de ani, din 45 de ani, din Bacău, a fost depistat la data de 10.01.2013, în jurul orei 10:10, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Republicii din municipiul Bacău, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 10.01.2013, în jurul orei 18.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău, l-a depistat pe Ionel Ş., de 30 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ioniţă Sandu Sturza din municipiul Bacău.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data 11.01.2013, în juurl orei 05:10, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, l-a depistat pe Ioan P., de 51 de ani, din Moineşti, în timp ce conducea un autovehiculul pe strada General Nicolae Şova din Moineşti.
Deoarece acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Ulterior a fost condus la Spitalul Moineşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...