miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalCronica rutiera: soferii...

Cronica rutiera: soferii au baut cate un snaps ca sa prinda curaj

La volan sub influeţa băuturilor alcoolice La data de 19.01.2013, în jurul orei 05.00, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată despre faptul că pe strada Sf. Apostoli din municipiu Oneşti s-a produs o coliziune între trei autoturisme în urma căreia au rezultat doar pagube materiale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a identificat şi testat cu aparatul etilotest conducătorii auto implicaţi în eveniment.

Rezultatul testării în cazul lui Mihail O., de 35 de ani, din Oneşti, a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aer expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

La data de 19.01.2013, în jurul orei 21.25, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Buhuşi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza comunei Gîrleni, l-a depistat pe Gheorghe B., de 33 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,51 mg./l alcool pur în aerul rexpirat şi a fost condus la Spitalul Buhuşi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetat pentru conducere fără permis şi distrugere din culpă Poliţia Oraşului Buhuşi a fost sesizată despre fapul că în noaptea de 18/19.01.2013, în jurul orei 02:10 conducătorul unui autoturism care circula pe strada Libertăţii din oraş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate şi cu doi stâlpi metalici cu indicatoare rutiere, provocând avarii.
După producerea evenimentului conducătorul auto a luat autoturismul de la faţa locului fără a anunţa organele de poliţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Mihai M., de 23 de ani, din Buhuşi.

Totodată, s-a mai stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, la momentul depistării, acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile pubice fără a poseda permis de conducere şi distrugere din culpă.

S-a urcat la volanul unei maşini deşi avea permisul reţinut La data de 20.01.2013, în jurul orei 17.20, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat în flagrant pe Cristian T., de 47 de ani, din Buhuşi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mărăşeşti din Bacău, având permisul de conducere reţinut.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism deşi nu avea permis Ionuţ V., de 29 de ani, din comuna Brusturoasa, a fost depistat la data de 20.01.2013, în jurul orei 23:00, în timp ce conducea un autoturism pe DC 135, în comuna Agăş, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...