Cronica rutiera

Polițiștii l-au depistat pe T. Adrian, de 31 de ani, din comuna Dealu Morii, în timp ce conducea un autoturism pe în comuna Glăvănești și avea o concentratie alcoolică de 0,80 mg alcool pur în aerul expirat .
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Polimed Podu Turcului unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei .
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr de 23 de ani din Buhuși a fost depistat, la data de 06.04.2013, în jurul orei 21:00, pe strada 1 Mai din Buhuși, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Buhuși unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat la data de 07.04.2013, în jurul orei 17.00, pe Bulevardul Mărășești din Onești pe A. Iulian, de 43 de ani, din județul Vrancea, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză avea o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Onesti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ștefan B., de 42 de ani, din Dărmănești a fost depistat de către polițiști, la data de 07.04.2013, pe strada Calea Trotuşului, din localitate, în timp ce conducea un ATV, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe strada Izvoare din Bacău, polițiștii l-au depistat la data de 07.04.2013, în jurul orei 22.00, pe B. Gheorghe, de 46 ani, din Bacău, care se afla la volanul unui autoturism și avea o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sun influența băuturilor alcoolice.

La data de 07.04.2013, în jurul orei 22:00, C. Daniel, de 42 de ani, din Slănic Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12B, pe direcţia Tg. Ocna – Slănic Moldova, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.
În urma impactului s-au înregistrat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 1,09mg/L alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.