Crucea Roşie şi-a ales “Voluntarul Anului”

„Ziua Internațională a Voluntarului” a constituit un prilej minunat de conștientizare a importanței voluntariatului. Evenimentul din data de 5 decembrie, organizat de Crucea Roşie Bacău a debutat cu o festivitate de premiere numită “Voluntariat pentru viață !”, a celor mai activi și devotați voluntari. Aceasta a avut loc de la orele 16:00, la Restaurantul “Vila Royal”. în acest cadru festiv, toţi voluntarii s-au bucurat de o petrecere cu muzică, karaoke, dans, concurs de Miss și Mister Voluntar al Crucii Roșii și jocuri interactive.

Pentru premiul cel mai important, de “Voluntarul Anului”, s-a ținut cont de pasiunea, promptitudinea, devotamentul și implicarea pe toate domeniile de activitate, cu un număr de ore de voluntariat de peste 1500. În semn de adâncă recunoștință pentru eforturile și susținerea adusă proiectelor Crucii Roșii Bacău, s-au acordat diplome de recunoștință pentru 32 voluntari urmând decernarea premiilor:

Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Intervenție în situații de urgență și dezastre (nominalizări: continuare, câştigători şi fotografii…