miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversCum da frigul,...

Cum da frigul, cum incep sa ia foc casele. Joi a fost o zi plina pentru pompierii bacauani

Joi, 13 decembrie, la ora 08.12, Garda de Intervenţie Podu Turcului a fost solicitată să intervină în localitatea Podu Turcului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui barbat in vârstă de 38 de ani.

Focul a fost afectată casa de locuit, o construcţie cu pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă amplasarea necorespunzătoare a unui coş de fum ori neprotejarea sa termică faţă de materiale combustibile, au ars circa 15 mp din acoperişul casei.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Podu Turcului.

Tot joi, la ora 13.35, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitat să intervină în comuna Ştefan cel Mare, in satul Viişoara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unei femei de 34 de ani. Incendiul a afectat casa de locuit, o construcţie cu pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

Intervenţia a fost îngreunată din cauza drumului greu accesibil.

În urma incendiului au ars circa 5 mp din acoperişul casei.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ştefan cel Mare.

Mai spre seara, la ora 20.29, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină în localitatea Cleja pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui batran in vârstă de 75 de ani. A fost afectată casa de locuit, construcţie cu pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă deteriorarea coşului de fum, au ars circa 4 mp tavan din lemn.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, care nu a fost nevoit să intervină.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Cleja.

Vineri, 14 la ora 05.42, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitat să intervină în comuna Pârgăreşti, sat Satu Nou, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria numitului L. G., în vârstă de 58 de ani. A fost afectat un adăpost de animale, construcţie cu pereţii din cărămidă şi lemn şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din ţiglă.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă amplasarea necorespunzătoare a unui coş de fum ori neprotejarea sa termică faţă de materiale combustibile, au ars circa 50 mp din acoperişul adăpostului de animale.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Tg. Ocna.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...